وب‌سایت در فیروزه‌ای
بازدید: 723
پرینت

یادنامۀ دوزادهمین سالگرد درگذشت عزت الله سحابی و شهادت هاله سحابی و هدی صابر منتشر شد. این یادنامه حاوی مطالبی از حسن طایی، جواد نجم‌الدین، امیر طیرانی، کمال اطهاری، مهدی غنی، علیرضا رجایی، احمد زیدآبادی، فیروزه صابر، سعید درودی، سیدهادی عظیمی، سیدعبدالمجید الهامی، جلال یوسفی، ابوطالب آدینه‌وند، سمانه گلاب، احسان کاظم زاده، کمال رضوی، سید حسین موسوی، جواد ماهزاده، الهام شهسوارزاده و فرهاد نوروزی است. گفت‌وگو با جواد (فاروق نجم الدین) از همکاران و همراهان هدی صابر در فعالیت حرفه ای او در تلویزیون در دهه‌های 60 و 70 یکی از بخش های این یادنامه است که نیم نگاهی به فعالیت‌ها و تجارب مشترک نجم‌الدین با هدی صابر از بدو آشنایی تا زمان شهادت هدی صابر دارد.

ادامه‌ی گفتار...
 
وب‌سایت در فیروزه‌ای
بازدید: 1225
پرینت

در آستانۀ یازدهمین سالگرد شهادت هدی صابر،‌ یادنامه‌ای در پاسداشت و بازخوانی آراء و نظرات این فعال سیاسی-اجتماعی و روشنفکر مذهبی منتشر شد. در این یادنامه مقاله‌ای از سارا شریعتی، جامعه‌شناس و روشنفکر مذهبی با عنوان «هدی صابر، روشنفکر جمع‌ساز» به سنجش و تحلیل نقش هدی صابر به عنوان نمودی از ظهور تیپ جدید اجتماعی «فعالان مدنی با هدف آموزش و تشکل جامعه» و محدودیت‌ها و امکان‌های این نقش‌آفرینی منتشر شده است. «گفتگوی دوطرفه با خدا؛ تاملاتی پیرامون کتاب "باب بگشا"» عنوان مقاله‌ای از حجت‌الاسلام دکتر سید حمید موسویان، استاد دانشگاه و دین پژوه است که به بررسی مباحث قرآنی هدی صابر با عنوان «باب بگشا» پرداخته است.

ادامه‌ی گفتار...
 
وب‌سایت در فیروزه‌ای
بازدید: 4648
پرینت

یادنامه دهمین سالگرد شهادت هدی صابر منتشر شد. در این یادنامه ضمن بررسی مشی و منش هدی صابر، گفت‌وگوهایی در مورد مدل روشنفکری هدی صابر و نقد فضای روشنفکری توسط این اندیشمند و فعال سیاسی ارائه شده است. این یادنامه که به مناسبت دهمین سالگرد درگذشت عزت‌الله سحابی و شهادت هاله سحابی و  هدی صابر به صورت مشترک منتشر شده، مقالات و مصاحبه‌هایی از اندیشمندان و فعالان فکری - سیاسی - اجتماعی منتشر شده است.

ادامه‌ی گفتار...
 
وب‌سایت در فیروزه‌ای
بازدید: 6668
پرینت

یادنامه نهمین سالگرد شهادت هدی صابر توسط سایت در فیروزه‌ای (www.hodasaber.net) منتشر شد. در این یادنامه پرونده ویژه‌ای حول سخنرانی هدی صابر در سال 88 با عنوان «وحدت نیروها و نیروهای اجتماعی» گنجانده شده است. در این پرونده گفت‌وگوهایی با حسین رفیعی، کیوان صمیمی، فیروزه صابر، علیرضا رجایی و سعید مدنی انجام گرفته است. مقالات و یادداشت‌هایی از جواد رحیم‌پور، ابوطالب آدینه‌وند، حسین موسوی و فرهاد احمدی‌نیا بخش‌های دیگر این یادنامه را تشکیل می‌دهند.

ادامه‌ی گفتار...
 
وب‌سایت در فیروزه‌ای
بازدید: 12793
پرینت

یادنامه‌ی هشتمین سالگرد شهادت هدی صابر منتشر شد. این یادنامه حاوی مقالاتی در تحلیل بینش و منش هدی صابر و مقالاتی به قلم سارا شریعتی، مسعود پدرام، محمد رضایی، مهدی فخرزاده، ابوطالب آدینه‌وند، حسین موسوی و کمال رضوی است. سارا شریعتی در این یادنامه بحث خود را چنین آغاز کرده است: «یکی از پرسش‌های من در شب هفت هدی صابر این بود: هدی صابر چرا به سیستان‌وبلوچستان رفت؟ به نظرم می‌رسید که این سفر، جدا از جزئیات تاریخی و زندگی‌نامه‌ای، وجهی نمادین نیز دارد. یک مبارز سیاسی، فعال در یک تشکیلات، یک روشنفکر، یک چهره‌ی فکری که در حسینیه ارشاد رده‌های منظم تاریخ سیاسی ایران معاصر را برگزار می‌کند، همه را رها می‌کند و به سیستان بلوچستان می‌رود، در میان زنان سوزن دوز و مردان کار، به فعالیت اجتماعی مشغول می‌شود. رعایت نظم یاد می‌دهد، ....

ادامه‌ی گفتار...
 

صفحه1 از3

<< شروع < قبلی 1 2 3 بعدی > پایان >>
مسیر جاری:   صفحه اصلی در نگاه دیگران
| + -
استفاده از مطالب سایت با ذکر ماخذ مجاز می‌باشد